Handenvol...

De hedendaagse mam komt nauwelijks nog aan zichzelf toe. Met een agenda die ondergeschikt is aan die van haar overbezette kids (let’s  face it, als een kind tegenwoordig iets of wat te betekenen wil hebben op de sociale ladder, hoort daar een volgeboekte agenda van feestjes, sporten en andere vrijetijdsbestedingen bij) en papalief die doorgaans perfect weet wanneer het zijn sportavond is maar verder zowat alles vergeet, bestaat het leven voor mammie vooral uit rennen, vliegen, vallen en weer opstaan.
Voor wie dacht dat het hele Coronagebeuren eindelijk de verhoopte verlichting zou brengen, komt van een kale reis terug. Je lijkt wel een duizendpoot en nog kom je handen te kort.
Van gekke sportcoach, strenge juf en zeurende mam, tot de veilige thuishaven in wiens armen het knus verstoppen is voor de grote boze buitenwereld, je rol wijzigt verscheidene keren per dag en vaak van de ene seconde op de andere.
Heb je het geluk een huis met tuin tot je beschikking te hebben dan is het mooie weer een verademing. Hup de kids naar buiten zodat je snel even aan eigen bezigheden toe kan komen, want even  rusten is er niet bij. Helaas kan niet iedereen die luxe genieten en laat nu net dat zo alom geliefde zonnetje  een bron van tomeloze energie zijn voor je kroost. Oh hell, vaak hoeft slechts ééntje qua energie level zelfs helemaal niet onder te doen voor een hele meute. Hoe hou je hen in godsnaam een hele dag bezig? Niet te verwonderen dat de verleiding van gamen en Netflix als handige oppas groot is.

Mag ik jullie daarom dan ook even naar de bouwpakketten van PowerPlusJunior en SolExpertGroup verwijzen? Ontspannend en leerzaam tegelijk.
Het assortiment van Power Plus Junior omvat futuristische voertuigen, aangedreven door verschillende soorten duurzame energiebronnen. Een hele uitdaging om alles perfect in elkaar te steken, met een bewegend voertuig als welverdiende beloning voor het goede werk.

Air Car

Solar Expert Group werkt op hun beurt met uitvoeringen in hout, die telkens op één of andere manier bewegen door de energie die opgewekt wordt door het meegeleverde zonnepaneeltje. Dat deze houten pakketten makkelijk te schilderen zijn is een extra uitdaging voor nog meer creativiteit en extra plezier. Bovendien kunnen we de houten zijpaneeltjes voorzien van een lasergravure, dat maakt het allemaal nog nèt iets leuker!

draaiende walrus


Wij zijn fan!


Reacties

Populaire posts